01 minds


Als je klaar bent voor transformatie en je voelt dat je hierbij gesteund wilt worden door een groep, dan is dit voor jou. Het is een kwestie van voorkeur: hoe krachtig één-op-één sessies ook zijn, co-creëren kan net zo en soms zelfs krachtiger zijn. Dat hangt helemaal van jou af. Als je samen met gelijkgezinden die dezelfde intentie hebben een groep vormt, biedt dat enorm veel reflectie en een versneld leerproces.

"Het is magisch"

02 be moved

Workshop over de kunst van het loslaten en bewegen naar vrijheid.

“Je bent al vrij.” Mooi statement. En nog waar ook, maar ervaar je dat ook zo?

  • Of heb je fysieke, mentale of emotionele klachten?
  • Draai je vaak in dezelfde rondjes?
  • Herhaal je onbewust oude patronen en overtuigingen?

Verlang je naar:

  •  Leven met gemak, vrijheid en plezier?

Doe dan mee met deze transformerende workshop. Beweeg voorbij je beperkingen en laat los wat je niet langer dient.

"Je bent al vrij"

03_only you


Individuele sessie

Wist je dat je het vermogen hebt een leven te creëren dat je lief hebt? Een leven dat het beste uit jou en degenen die jou omringen naar boven brengt? Een leven zonder beperkingen, in vrijheid en vreugde? En dat het ook mogelijk is om je volgende fysieke expressie te creëren die deze visie van jou volledig ondersteunt….?

Misschien dat je hart nu wel een sprongetje maakt en ‘Jaaaa’ roept. Maar dat in je geest direct allerlei vragen opduiken zoals ‘Misschien heb je wel gelijk, maar hoe dan?’ en ‘Hoe kan dat mogelijk zijn met de enorme uitdaging die ik al zo lang heb? Ik heb al zo veel geprobeerd en ik vind het moeilijk te geloven dat het ooit nog gaat gebeuren.’

Of je voelt je eigenlijk best okay, maar er is toch een stem op de achtergrond die zachtjes fluistert ‘Is dit alles? Moet ik hier maar voor settelen? Of is er nog iets nieuws mogelijk voor mij?’

"Een leven zonder beperkingen, in vrijheid en vreugde"

04_maximize


Individuele intensive (hands-on)

Ben je klaar voor een sprong in het diepe? Wil je je nieuwste en beste versie van jezelf creëren in een korte tijd? Dan dient deze individuele intensive van Body Imagineering je het meest. De weg der geleidelijkheid is uiteraard veel waard…. Maar als je blij wordt van snellere expansie, dan kan een serie van individuele sessies jou doen vooruit schieten in korte tijd.
Omdat je body-mind-spirit-complex zulke sterke programmeringen heeft opgedaan sinds je geboorte, is het erg zinvol om het zo te (her-) bouwen, creëren en transformeren dat een terugval in oude verhalen over en configuraties van jezelf niet of nauwelijks mogelijk is.

"Ben je klaar voor een sprong in het diepe?"

nl_NLNederlands