Body Imagineering in een groep (online)

Als je klaar bent voor transformatie en je voelt dat je hierbij gesteund wilt worden door een groep, dan is dit voor jou. Het is een kwestie van voorkeur: hoe krachtig één-op-één sessies ook zijn, co-creëren kan net zo en soms zelfs krachtiger zijn. Dat hangt helemaal van jou af. Als je samen met gelijkgezinden die dezelfde intentie hebben een groep vormt, biedt dat enorm veel reflectie en een versneld leerproces.

"Het is magisch"

Wat kun je verwachten?

Bewustzijn, nieuwsgierigheid, verbeelding, initiatief, creativiteit en zelf-reflectie zijn de belangrijkste ingrediënten als je de beste fysieke expressie van jezelf wilt creëren. Dus neem die mee en breng ze in. Dat doe ik ook en ik voeg er NeuroMovement lessen aan toe, energetische oefeningen, spontane ‘imagineering games’ of meditaties, reflecties en huiswerkopdrachten.

Bij healing- en transformatieprocessen op het fysieke vlak kan en zal er zeer waarschijnlijk donkerte opkomen: onverwerkt trauma, ‘valse’ overtuigingen, weggestopte emoties. Toch zijn deze groepslessen niet bedoeld om te focussen op die zwaarte. Onze natuur is licht, dus we gaan hier ook licht spelen! Zonder voorbij te gaan aan datgene wat gezien mag worden, geaccepteerd en met liefde omarmd. Dus durf je ‘shit’ in te brengen, terwijl je je richt op je licht!

We creëren samen een veilige ruimte zodat we onze verborgen agenda’s en blokkades durven te laten zien. Als we allemaal zo eerlijk mogelijk opdagen met de intentie om onszelf en anderen te accepteren, dan scheppen we een omgeving die het beste in ons naar boven brengt.
Je zult alles gaan voelen, dingen die je vermeden hebt en staten van zijn die je nooit voor mogelijk hebt gehouden. Bij Body Imagineering verbeeld je en creëer je meer vrijheid en mogelijkheden in je fysieke expressie. Het is magisch!

werkfile_judith_02a

Wat kost het?
Body Imagineering in een groep is een maandelijks programma dat bestaat uit 4 online live sessies (90 minuten)

  • met training en Q&A
  • huiswerk-opdrachten
  • deelname aan subgroepen via Telegram
  • de mogelijkheid om vragen te stellen op de Telegram chat.

    Deelname is €99,- per maand.
    (Je kunt een paar maanden achter elkaar deelnemen als dat passend is voor jou.
    Ik ververs en vernieuw de inhoud maandelijks.)
nl_NLNederlands