Hoi, ik ben Judith,

Een ‘lappen pop’ is het eerste stempel dat ik krijg bij mijn geboorte op één van de warmste zomerdagen van 1971. De lage spiertonus waarmee ik ter wereld kom, brengt me in mijn eerste levensjaren veel uitdagingen. Als ik één word, heb ik nog moeite met zitten en mijn balans te houden. En het duurt tot mijn zevende voor ik kan fietsen zonder dat mijn vader naast me hoeft te blijven rennen. Op andere vlakken ontwikkel ik mij voorspoedig, dus niemand maakt zich zorgen. Voor gym en sport krijg ik bij gratie een voldoende en dat is vooral omdat ik zo mijn best doe en doorzet.

Mees.

Flash-forward: 32 jaar later. Ik beval van een prachtige zoon Mees. Als hij drie maanden oud is, krijgt hij hersenvliesontsteking met een ernstige hersenbeschadiging als gevolg. Ik ben er kapot van en dat is nog licht uitgedrukt en ik ga op zoek naar manieren om zijn kwaliteit van leven te helpen verbeteren. Ik volg diverse massage-opleidingen, healing touch en ontdek uiteindelijk NeuroMovement, een zachte aanrakings- en bewegingsmethode die nieuwe connecties in het brein creëert.

Hoewel mijn focus ligt op hem te helpen, transformeer ik zelf ten diepste in het proces. De frustratie die ik heb gevoeld in mijn kinderjaren wat betreft mijn fysieke mogelijkheden, de enorme uitdagingen die ik voor mijn kiezen krijg met mijn zoon’s meervoudige handicap, worden beetje bij beetje omgevormd tot vreugde en vertrouwen dat het leven met ‘ease and grace’ geleefd kan worden. Tegenwoordig beleef ik zelfs plezier aan sporten.

"Mijn persoonlijke uitdagingen en transformatie inspireren mij nu mensen te helpen voorbij hun beperkingen te bewegen."

Power of Gentle.

Mijn persoonlijke uitdagingen en transformatie inspireren mij nu mensen te helpen voorbij hun beperkingen te bewegen en hen hun volgende lichaamsexpressie te leren vinden met BodyImagineering. En ik weet nu dat dat kan zonder enorme inspanning, overdreven hard te werken of het geloof jezelf te moeten bewijzen. Het tegenovergestelde is namelijk waar: je zult versteld staan wat er mogelijk is voor jou met gemak, speelsheid, verbeelding, energetisch werk en meditatie. Kom spelen, voel je beter en beter en laat jezelf bewegen door de ‘power of gentle’.

Ik hoop je gauw te ontmoeten.

Liefs,
Judith

 

nl_NLNederlands