Body Imagineering – individuele sessie

Wist je dat je het vermogen hebt een leven te creëren dat je lief hebt? Een leven dat het beste uit jou en degenen die jou omringen naar boven brengt? Een leven zonder beperkingen, in vrijheid en vreugde? En dat het ook mogelijk is om je volgende fysieke expressie te creëren die deze visie van jou volledig ondersteunt….?

Misschien dat je hart nu wel een sprongetje maakt en ‘Jaaaa’ roept. Maar dat in je geest direct allerlei vragen opduiken zoals ‘Misschien heb je wel gelijk, maar hoe dan?’ en ‘Hoe kan dat mogelijk zijn met de enorme uitdaging die ik al zo lang heb? Ik heb al zo veel geprobeerd en ik vind het moeilijk te geloven dat het ooit nog gaat gebeuren.’

Of je voelt je eigenlijk best okay, maar er is toch een stem op de achtergrond die zachtjes fluistert ‘Is dit alles? Moet ik hier maar voor settelen? Of is er nog iets nieuws mogelijk voor mij?’

"Een leven zonder beperkingen, in vrijheid en vreugde"

Wat kan je verwachten?
In deze sessie stemmen we eerst af op je vraag, zetten we een intentie en inventariseren we wat de vermeende obstakels zijn.
Dan gaan we aan het werk met één of een combinatie van de volgende technieken:

  • NeuroMovement (een zachte aanrakings- en bewegingstechniek, gebaseerd op neuroplasticiteit, waarmee nieuwe paden in je brein worden aangelegd of oude hersteld en versterkt. Verbeelding / Imagineering is één van de belangrijkste essentials van dit werk.)

  • Healing Touch (een veelomvattende vorm van energetisch werk dat je subtiele en energetische lichamen beter afstemt)

  • Mind clearing (als je een rusteloze geest hebt of geneigd bent om te veel te denken, dan zorgt deze techniek ervoor dat je direct veel meer kalmte, rust en vrede ervaart)

  • Energetische transmissies
    (versterken en stabiliseren jou in je werkelijke ZIJN, Bewustzijn)

Na afloop nemen we tijd om te reflecteren op je ervaring en mogelijkheden voor integratie.

There is only You!
Dus kies je volgende hoofdstuk van je leven met moed en wijsheid! Ik wil je daar van harte bij begeleiden en je helpen de fysieke expressie te ontdekken, creëren, ofwel imagineeren die je ondersteunt in al je nieuwe avonturen.

042B3614 copy 2

"There's only you!"

Wat kost het?
Een Body Imagineering – individuele sessie kan zowel hands-on als online (via Zoom) ervaren worden. De sessie duurt 55 minuten en kost €90,-

Voor wie is het?
There is only You is geschikt voor iedereen die de volgende stap wil zetten, of je nu in een diep dal bent, al een beetje opgeklommen bent of vlakbij je volgende piek of expressie bent.

(Ik heb ervaring in de begeleiding van transformatie van mensen met heel uiteenlopende – veelal fysieke – uitdagingen, namelijk: kinderen met een meervoudige beperking, chronisch zieken, mensen met slaapproblemen, hernia’s, knie-problemen, rug-, schouder- en nekpijn, hoofdpijn, spierspanningen, licht ongemak/pijn en overtuigingen die het dagelijkse functioneren inperken, noem maar op…En je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden. Dus als je je wel goed voelt, maar nog een extra zetje wilt: wees welkom!)

nl_NLNederlands