Body Imagineering – individuele intensive (hands-on)

Ben je klaar voor een sprong in het diepe? Wil je je nieuwste en beste versie van jezelf creëren in een korte tijd? Dan dient deze individuele intensive van Body Imagineering je het meest. De weg der geleidelijkheid is uiteraard veel waard…. Maar als je blij wordt van snellere expansie, dan kan een serie van individuele sessies jou doen vooruit schieten in korte tijd.
Omdat je body-mind-spirit-complex zulke sterke programmeringen heeft opgedaan sinds je geboorte, is het erg zinvol om het zo te (her-) bouwen, creëren en transformeren dat een terugval in oude verhalen over en configuraties van jezelf niet of nauwelijks mogelijk is.

"Ben je klaar voor een sprong in het diepe?"

Wat kan je verwachten?

De algemene intentie van Maximize your Potential is om je te helpen diepgewortelde patronen te doorbreken en de fundering te creëren voor je volgende hoogste (fysieke/mentale/ emotionele) expressie van jezelf. Voordat we met de intensive starten, nemen we tijd om een persoonlijke intentie te zetten en te onderzoeken wat je terughoudt. We kijken ook naar je persoonlijke leerstijl en zoeken de technieken uit die daar het beste bij passen.

We werken met één of een combinatie van de volgende technieken:

 

  • NeuroMovement: een zachte aanrakings- en bewegingstechniek, gebaseerd op neuroplasticiteit, waarmee nieuwe paden in je brein worden aangelegd of oude hersteld en versterkt. Verbeelding / Imagineering is één van de belangrijkste essentials van dit werk.

  • Healing Touch: een veelomvattende vorm van energetisch werk dat je subtiele en energetische lichamen beter afstemt.

  • Mind clearing: als je een rusteloze geest hebt of geneigd bent om te veel te denken, dan zorgt deze techniek ervoor dat je direct veel meer kalmte, rust en vrede ervaart.

  • Energetische transmissies: versterken en stabiliseren jou in je ware essentie.

Na afloop nemen we tijd om te reflecteren op je ervaring en mogelijkheden voor integratie.

042B3737 copy 2

Wat kost het?

Maximize your Potential, Body Imagineering – individuele intensive, bestaat uit:

 • 6 hands-on sessies in een week
 • 45 minuten per sessie

  Kosten €420,-.

Voor wie is het?

Maximize your Potential is niet voor bangeriken maar voor mensen die durven en moed hebben. Als jij diepgewortelde patronen durft te doorbreken die je weerhouden voluit te leven, grijp dan deze kans. In een korte tijd creëer je het fundament voor je nieuwste en beste expressie van jezelf.
Ook als je de impuls voelt of je geroepen voelt voor deze intensive, maar nooit eerder zo’n sprong in het diepe hebt durven wagen, dan zou dit wel eens voor jou kunnen zijn. De enige stap die je eerst hoeft te zetten, is mij te bellen of een berichtje te sturen.

nl_NLNederlands